ADVIES

Boekhouder Andy Duwyn

Opstart en begeleiding van een zelfstandige activiteit

Je denkt erover om te beginnen als zelfstandige? Je hebt een briljant idee maar weet niet goed welke stappen je moet ondernemen om het concreet uit te werken? Je hebt vragen over je sociale zekerheid, boekhouding, belastingen, etc.? Je twijfelt tussen een zelfstandigenactiviteit in hoofd- of bijberoep? Zelfstandig worden begint hier, bij boekhoudkantoor Andy Duwyn.

Opstart en begeleiding van een vennootschap

Boekhoudkantoor Andy Duwyn begeleidt u met plezier en kennis van zaken door het fiscaal en boekhoudkundig kluwen. Begeleiding bij de opmaak van een financieel plan, ondersteuning van uw opstart vennootschap bij de notaris en advies bij kredietnegotiatie bij uw bankdirecteur tot het afsluiten van uw boekhouding en opmaken van de externe jaarrekening.
Informatie en advies is namelijk belangrijk voor elke onderneming en dit zowel in goede als in slechte dagen. Als toekomstige partner van je onderneming staan wij dan ook garant voor een periodiek overzicht van de kerncijfers van je onderneming.

Opmaak financieel plan

Een financieel plan is tijdens de voorbereiding van een nieuwe zaak een onontbeerlijk deel van je businessplan. Het geeft jou, als startende ondernemer, en je mogelijke investeerders inzicht in de toekomstige financiële situatie van jouw zaak, waardoor je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien zal een financieel plan er ook voor zorgen dat je steviger in je schoenen staat wanneer je met externe kredietverleners moet gaan praten.