Fiscaliteit

Geraakt u als bedrijfsleider nog wijs uit alle fiscale formulieren? Personenbelasting, vennootschapsbelasting, btw-aangiftes, soms ziet u door de bomen het bos niet meer. U probeert alles goed bij te houden, maar u krijgt al een angstaanval als u denkt aan een fiscale controle. Vertrouw op onze expertise en bouw met een gerust hart verder aan uw onderneming.

Personenbelasting

Met personenbelasting benoemen we de belastingen die geheven worden op de inkomsten van particulieren, bedrijfsleiders van vennootschappen en eenmanszaken.

U kunt dit zelf doen. Als u het ziet zitten om zelf de ingewikkelde documenten in te vullen en na te gaan of elk detail klopt, natuurlijk. Want zelfs een kleine fout kan u (letterlijk) veel geld kosten. Bij kantoor Andy Duwyn nemen wij met plezier de tijd om deze taak met veel zorg van u over te nemen.

Vennootschapsbelasting

Wie een vennootschap heeft, moet naast zijn personenbelasting ook vennootschapsbelasting indienen. Deze materie is te complex om als bedrijfsleider op eigen houtje te doen.

Wij verwerken de aangifte en alle bijlagen digitaal en zorgen voor een optimalisatie tussen uw personenbelasting en vennootschapsbelasting.

Btw-aangiftes

Btw (belasting over toegevoegde waarde) is een verbruiksbelasting die wordt geheven op goederen en/of diensten. Klinkt ingewikkeld? Dat is het ook. Daarom zijn wij er om u te helpen met de verwerking en opmaak van uw btw-aangifte, steeds conform de btw-wetgeving.

Bijstand bij fiscale controles

Als ondernemer moet u ervan uitgaan dat u vroeg of laat te maken krijgt met een doorgedreven fiscale controle. Als u hier geen rekening mee houdt, kunt u voor onaangename verrassingen komen te staan die hoge kosten met zich meebrengen. Deskundige bijstand van uw fiscaal raadgever is dus geen overbodige luxe.

Accountancy Andy Duwyn Geraardsbergen