No-nonsense advies op maat

Onze sterkte? Onze persoonlijke aanpak! Ook al zijn wij gespecialiseerd in cijfers, bij ons bent u geen nummer. U hebt bij ons een vast aanspreekpunt. Iemand die u bijstaat in elk zakelijk aspect van uw onderneming. Iemand die uw dossier ként. Zo wint u tijd die u kunt besteden aan uw kernactiviteiten.

Wij helpen niet alleen úw onderneming groeien, ook ons eigen kantoor blijft voortdurend evolueren. Hierbij kiezen wij steeds voor innovaties in het voordeel van onze klanten. Denk maar aan een doorgedreven informatisering die ons helpt nog efficiënter met uw dossier om te gaan.

Dankzij zijn jarenlange ervaring bij FOD Financiën en verschillende accountantskantoren, waaronder Deloitte Belgium, weet Andy Duwyn als geen ander zijn weg te vinden door het kluwen dat boekhouding en fiscaliteit kan zijn. Hij gaat telkens op zoek naar de beste en meest voordelige oplossing voor zijn klant en heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd waar hij terecht kan voor gespecialiseerd juridisch en financieel advies.