Accountancy

Startende ondernemer of ervaren bedrijfsleider? Ons kantoor staat u steeds met raad en daad bij.

Organisatie en raadgeving

Bij de oprichting van een onderneming komt heel wat administratie kijken. Dit kan voor een startende zelfstandige al snel overweldigend overkomen. Met onze hulp zal u goed voorbereid uit de startblokken schieten.

Begeleiding en bijstand ter plaatse

Elektronische aangifte van personen- en vennootschapsbelasting? Btw-aangifte? Ons kantoor zorgt voor de fiscale optimalisatie van uw aangiftes en biedt ondersteuning bij een fiscale controle.

Opstellen balansen, resultaten- en jaarrekeningen

Wilt u zelf uw boekhouding verwerken? Geen probleem, wij blijven altijd beschikbaar voor uw vragen. Maar weet dat u het geheel ook gewoon aan ons kunt overlaten:

  • Verwerken van boekhoudkundige documenten
  • Advies en ondersteuning in digitale verwerking van boekhoudkundige gegevens
  • Bepalen van boekhoudkundig resultaat
  • Opmaak jaarrekeningen
  • Advies bij de organisatie van uw boekhouding

Periodieke rapportering op maat

Wij houden steeds een nauw contact met onze klanten en analyseren de cijfers van uw onderneming d.m.v. periodieke rapportering. Op basis van die analyse gaan we samen met u aan de slag om de economische gezondheid van uw onderneming te onderhouden en/of te verbeteren. Dit zowel op korte als op lange termijn.

VZW boekhouding

Vereniging of sportclub? Ons kantoor kan bouwen op een jarenlange ervaring in het sport- en verenigingsleven, waardoor wij over de juiste expertise beschikken om u bij te staan in de boekhouding van uw vzw. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Boekhoudkantoor Andy Duwyn Geraardsbergen